Enllesteixen les obres de la rotonda de Can Palomeres

Rotonda de Can Palomeres. Aj. Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Rotonda de  Can Palomeres. Aj. Malgrat
Rotonda de Can Palomeres. Aj. Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat ha donat per acabades les obres d’ampliació de la rotonda de l’avinguda Costa Brava, que dóna accés al poble des de la carretera N-II. Ara només queden els treballs d’enjardinament de l’interior de la infraestructura.

Segons la regidoria d’Urbanisme només queden pendents els treballs per adequar l’interior de la rotonda. Mantenen que es mantindrà el projecte inicial i que s’enjardinarà segons s’havia programat per l’anterior equip de govern (PSC i JxM). Encara no hi ha data, però, per començar els treballs. La proposta contempla que l’interior de la rotonda estigui dedicada a les Mines de Can Palomeres. El disseny preveu que mitja rotonda sigui una zona enjardinada i l’altra meitat, inclourà diferents tipus de paviments a terra, i a sobre uns rails amb 3 vagonetes, que seran unes rèpliques de les originàries que es feien servir a les mines. El mur que ara es veu -però després quedarà integrat i no serà visible- ha de servir per simular la boca d’accés a una mina, tal i com són les de Can Palomeres. Els treballs preveuen que s’allarguin durant uns dos mesos.

Les obres han consistit a ampliar aquesta rotonda, que abans tenia un diàmetre interior de 15 metres i un d’exterior de 31, i que ha pràcticament doblat la seva mida,amb dos carrils de 4 metres d’amplada. El centre del giratori s’ha desplaçat i també s’han remodelat i ampliat les voreres per als vianants que hi ha al perímetre. A més, s’han creat noves illetes per a la regulació del trànsit de vehicles amb les entrades i sortides. El projecte també ha inclòs la remodelació de les xarxes de clavegueram de la rotonda, així com la de l’enllumenat públic.

Les obres han costat  200.134 euros i es van iniciar el passat mes de novembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics