Jutgen “l’agressor de la catana” de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La defensa demana que es deixi en llibertat provisional el jove de Blanes que l’agost passat va atacar el seu company de pis amb una catana i es va atrinxerar durant hores a l’habitatge. L’advocat del processat, manté que  l’acusat no tenia intenció de matar-lo. Entre d’altres, perquè després de ferir-lo amb l’espasa, li va obrir la porta del pis, el va deixar sortir i es va desfer de l’arma llançant-la escales avall.

La fiscal, per la seva banda, s’oposa a què el jove quedi en llibertat mentre el cas arriba a judici. Recorda que hi ha risc de fugida, perquè ja es va escapar pel teulat de l’habitatge després de l’atac amb la catana, i subratlla que aquest no era el primer cop que agredia el seu company de pis

Els fets van passar en un pis al barri de la Plantera de Blanes. El processat, que acumula diversos antecedents, va atacar l’altre inquilí amb l’espasa i li va fer talls al cap i en altres parts del cos.

La víctima va poder fugir del pis i, poca estona després, un veí se’l va trobar ensangonat al carrer. El ferit, que va haver d’ingressar a l’hospital, va explicar a la policia qui era l’agressor. Quan els agents van anar al pis, però, el noi va negar-se a obrir-los i es va atrinxerar durant hores a dins l’habitatge. Quan hi van entrar, però, l’agressor havia aconseguit fugir escapolint-se pel teulat.

La policia no el va poder detenir fins al novembre, tres mesos més tard de l’agressió. D’ençà d’aleshores, es troba empresonat en espera del judici. Entre d’altres delictes, inicialment s’enfronta a una condemna per intent d’homicidi. La detenció es va efectuar en una operación contra una banda que rebentava caixers automàtics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics