URGENT

Óscar Bermán, liderarà el partit ultra “Soluciona”

Compartiu aquesta història
Un moment de l'acte d'aquest vespre on Óscar Bermán ha anunciat que liderarà Soluciona. RP
Un moment de l’acte d’aquest vespre on Óscar Bermán ha anunciat que liderarà Soluciona. RP

En un acte públic organitzat aquest vespre a l’edifici del MiD, el regidor no adscrit de l’Ajuntament que durant 18 anys ha sigut regidor sota les sigles del Partit Popular, ha anunciat que a partir d’ara presideix la formació política Soluciona.

En l’acte Bermán ha criticat que el globalisme, la mescla de nacionalitats i l’arribada de gent d’altres cultures, és un greu problema contra la identitat. I hi afegia: “No sóc ultra, sóc realista”.

Fa un mes i mig, a principis de gener, Óscar Bermán estripava el carnet de partit oficialment. Presentava la renúncia a la militància del PP després de 25 anys dins el partit. Però l’abandó dels populars no suposava una renúncia a la vida política. Ha continuat com a regidor no adscrit a l’Ajuntament de Palafolls i en l’anunci d’avui ha oficialitzat la seva entrada a Soluciona i ho fa per la porta gran: presidint la formació. Són declaracions d’Óscar Bermán, on explica la voluntat de treballar per un projecte a nivell nacional i amb l’objectiu de fer-lo gran.

Soluciona és un partit d’extrema dreta fins ara liderat per l’empresari Armando Robles, present en l’acte, director també del mitjà Alerta Digital i presentador del programa La Ratonera. Bermán manté que Robles continuarà formant part del partit i que quan se’l nomeni president també es donarà a conèixer el futur del fins ara líder de la formació.  Bermán continuarà de moment com a regidor al municipi.

L’objectiu, diu Bermán, és convertir el partit Soluciona, d’ideologia de dretes, patriòtic espanyol, en contra de la immigració i l’avortament, en el nou projecte nacional. De fet, ha assegurat que el partit és “un nen petit que es farà gran”. A més, ha denunciat que la política es troba paralitzada pel nacionalisme.

El fins ara president de Soluciona ha defensat amb anterioritat “derogar els estatuts d’autonomia de Catalunya” i “l’expulsió de tots els immigrants il·legals”. En l’acte d’avui Robles ha defensat que cal restablir la moral espanyola, en contra de l’homosexualisme, l’avortament i la immigració. En aquest sentit s’ha mostrat contrari de l’arribada de refugiats i ha qualificat la immigració de “catàstrofe per la identitat”.

La formació no és nova, ja es va presentar a les eleccions municipals a la ciutat de Málaga, entre d’altres, on va obtenir el 0,5% dels vots de l’electorat. Bermán assegura que ha rebut diverses ofertes, com ara Vox de Santiago Abascal, Plataforma x Catalunya, de Josep Anglada. A l’acte d’aquest vespre al MiD hi ha assistit el mateix Armando Robles i també Jesús Cañadas, responsable dels exlegionaris

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics