La pluja obliga a canviar la programació del Carnaval escolar

Aquest matí els alumnes de les escoles de Palafolls celebraven el carnaval amb tres rues de Carnestoltes, la de l’Escola Mas Prats, les Ferreries i La Llar d’Infants.

Els més matiners han sigut també els més petits, però la pluja d’avui ha obligat a canviar la previsió. Els nens i nenes de Llar d’Infants no han pogut desfilar pels carrers del municipi i s’han quedat dins l’escola.

Pel que fa a l’Escola Mas Prats, no han deixat que el temps els esgarrés la festa, pel que han canviat el recorregut pels carrers de Palafolls, per una rua més curta i dins el mateix centre escolar. Ha començat cap a tres quarts d’onze i cada classe ha desfilat amb les seves disfresses conjuntes: uns ho han fet de cavallers, de flors, de policia o de gats, entre d’altres. Així, els 500 alumnes de Mas Prats han pogut mostrar les seves treballades vestimentes, si més no, als pares i mares.

Respecte les Ferreries, segons ha confirmat a aquesta emissora, han suspès la cercavila que estava programada per les 3 de la tarda. El mig miler de nens i nenes de primària es quedaran dins les instal·lacions del centre, cadascun a la seva classe i amb les disfresses portades de casa.  No estarà obert als pares i mares.

La pluja també ha condicionat l’activitat a Malgrat de Mar. Per aquest matí a les 10 estava previst que 2.500 alumnes de les escoles desfilessin pel municipi, la que havia de ser la 2a rua de les Escoles ha quedat ajornada fins el dimecres vinent, quan s’espera que el temps permeti que la rua surti des del Parc Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics