El temps no atura el Carnaval de Malgrat

banner carnavalAhir era dijous gras, que marcava el començament dels carnavals. Avui el temporal ha impedit que les escoles fessin la seva rua, però per aquest vespre es manté la cercavila de Carnestoltes de Malgrat.

Si el temps ho permet hi haurà la rua de comparses i carrosses: 8 carrosses i una comparsa participaran a la rua que surt a dos quarts de deu de la plaça Germana Campos i que recorrerà els carrers del poble fins al pavelló Germans Margall, on hi haurà ball amb DJ.

A les 22h el Rei Carnestoltes farà el seu parlament a la plaça de l’Església i el ball al pavelló començarà a les 23h.

Dissabte serà el torn dels nens i nenes. La celebració del Carnaval infantil començarà amb el pregó del Rei Carnestoltes a les 17.30 a la plaça de Pau Casals, si el temps ho permet. La rua anirà fins al pavelló Germans Margall on hi haurà aquest cop espectacle infantil.

El Carnestoltes s’acomiadarà el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina i el Ball de Vídues.

Com cada any, el Carnaval ha girat entorn a una temàtica. Enguany ha estat un homenatge a l’explorador malgratenc Fèlix Cardona, qui va donar a conèixer el Churun Merún, la cascada més alta del món, coneguda com a Salt de l’Àngel i que en l’idioma dels indígenes es diu precisament així: Churún Merún.

A Palafolls, però, serà el dissabte que ve 4 de març quan se celebrarà el carnaval, amb una rua a  partir de les  6 de la tarda i que després donarà pas a ball amb discomòbil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics