URGENT

Entitats i empreses de Lloret es personaran al TSJC per defensar la C-32  

Compartiu aquesta història

 

Han elaborat un manifest de suport al projecte i asseguren que les  “males connexions” viàries repercuteixen en la competitivitat del municipi. Així, entitats, empreses i associacions de Lloret reclamen que es faci el perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret.

Ara, el teixit empresarial de Lloret anuncia que es personarà com a demandats al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on les entitats contràries han presentat un recurs que s’ha admès a tràmit. A més, han elaborat un manifest conjunt de suport en la mateixa línia que el presentat per les Cambres de Comerç gironines fa uns dies. El document recorda que l’actuació ja es preveia al Pla Territorial de 1995 i asseguren que la competitivitat del municipi es veu minvada com a principal destinació turística de Catalunya per les males connexions per carretera.

En els últims dies tres cambres de comerç gironines reclamaven públicament les obres del nou ramal aquesta primavera, una obra que que consideren “essencial i prioritària”. Ara, entitats, empreses i associacions del municipis s’hi han sumat i han anunciat que es personaran com a demandats al TSJC. L’alt tribunal va admetre a tràmit el recurs de les entitats contràries al projecte (a Plataforma Aturem la C-32 i 15 entitats més) a finals de gener. A més, va decidir obrir una peça separada per estudiar si atura el projecte de manera cautelar fins que es resolgui el contenciós.

Entre els signants del document hi ha el Gremi d’Hostaleria del municipi, la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret, el Club d’Economia de Lloret de Mar o  l’Associació de Comerciants de Lloret de Mar. El departament de Territori i Sostenibilitat va aprovar el projecte de perllongament de la C-32 el passat mes de juliol de 2016, amb l’objectiu d’impulsar la programació de les obres que preveien iniciar la tardor del 2016.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics