Malestar a Malgrat després de la visita del delegat del govern a Catalunya

El nou govern de Malgrat està molest amb la delegació del govern espanyol a Catalunya. Així ho ha expressat en un comunicat on la portaveu del govern, Neus Serra, ha criticat “les formes” de la visita d’ahir del delegat del govern, Enric Millo, a la zona del Camí de la Pomereda, afectada pels darrers temporals.

En la visita d’ahir Millo va anunciar la inversió d’1,1 milions d’euros per construir una escullera a la zona. El nou govern ha expressat el malestar, diu, per “fer l’anunci d’una obra d’aquesta magnitud sense preguntar ni facilitar els informes que, des del consistori, s’han demanat”. L’Ajuntament ha demanat un estudi de l’impacte mediambiental que pot tenir la construcció de l’escullera a la zona del delta de La Tordera.

El govern també s’ha queixat que la delegació del govern va informar una hora abans a l’alcaldia de la visita d’Enric Millo a Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics