El Síndic de Greuges visitarà Blanes la setmana vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Sindic bertranEl Defensor del Poble serà al municipi blanenc el proper dimecres 1 de març per atendre les queixes i consultes dels ciutadans. Les visites es faran a la Biblioteca Jove, a l’edifici de la Biblioteca Comarcal de Blanes, situat al Passeig de Catalunya, número 2.

L’equip intenta atendre totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’administració pública. També es podran fer reclamacions contra les companyies que presten serveis d’interès general, com ho són la llum, l’aigua i el gas.

L’objectiu final és donar veu a les persones que es trobin desprotegides davant la inacció de les administracions i vetllar pel seu bon funcionament. És així com garanteixen el compliment de l’anomenada Llei de transparència i la defensa de drets i llibertats sense discriminació de per mig.

L’any passat Blanes va presentar un total de 46 queixes, de les quals s’han tramitat 21 segons indica l’Informe al Parlament 2016. Malgrat va presentar-ne només vuit, i Palafolls el mateix nombre, de les gairebé 10.300 que van recollir-se arreu dels municipis catalans. La majoria de les peticions es referien a l’àmbit del consum més que no pas al de l’administració pública.

El Síndic es desplaça cada mes a diverses localitats de Catalunya per a recollir les opinions dels ciutadans. Fa un mes va desplaçar-se fins el Centre Cívic de Malgrat de Mar.

Per poder ser atès, caldrà concertar entrevista prèviament trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics