El govern de Malgrat demana una auditoria econòmica sobre l’Ajuntament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nou govern ha demanat a la Diputació una auditoria de la situació econòmica del consistori malgratenc i els serveis que ofereix. Segons informa el mateix Ajuntament, la portaveu del govern, Neus Serra i el segon tinent d’alcalde, Jofre Serret, es van reunir divendres passat amb el diputat d’Hisenda de l’administració supracomarcal per demanar formalment aquesta auditoria que permetrà al nou govern detectar els problemes i conèixer el que s’ha de reforçar. La portaveu, Neus Serra assegura que “s’han detectat disfuncions” en el funcionament.

Neus Serra ha explicat que la voluntat del nou govern és que es faci un estudi tant de la situació econòmica de l’Ajuntament com dels serveis que presta, i de la plantilla de treballadors municipals. En aquest sentit, Neus Serra ha assegurat que en el cas dels Serveis Socials s’han detectat problemes que provoquen que el temps d’espera que “pateix el ciutadà sigui important”. A més, ha afegit que s’ha demanat a la Diputació de Barcelona que l’auditoria que es faci també inclou serveis externs que té l’Ajuntament com seria el cas de la recollida de residus i l’abastament d’aigua potable.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics