Singulars estrenarà la 3a edició amb Pep Sala  

16864153_10154190059715286_1438259130588333850_nS’està convertint en una cita anual i s’encamina cap a la consolidació. Torna el cicle de música “Singulars”, impulsat per l’Ajuntament de Palafolls i Bang! Cultura.

En la seva tercera edició tornarà a repetir amb 4 concerts tots en dissabte i repartits en 4 dissabtes des de finals de març fins a principis de maig, i es preveuen les actuacions de Pep Sala, Joana Serrat, Clementina, Guillem Roma i  Càntut, de Sanjosex i Carlos Belda.

A l’edició d’enguany, els concerts tornaran al Casal d’Avis, per les obres del Teatre Municipal, on ja es va acollir la primera edició. Però es manté el format dels concerts íntims, en acústic i amb un aforament màxim de 200 persones, però amb algunes novetats. Són declaracions de Xavier Sitjà, de Bang! Cultura.

Així, el 25 de març el tret de sortida serà amb Pep Sala, qui farà el seu penúltim concert de la seva trajectòria a Palafolls dins els “Singulars”, ja que la setmana següent tancarà etapa al Luz de Gas amb un concert amb el que s’acomiada dels escenaris durant uns dos anys.

El proper 8 d’abril, serà el torn de Joana Serrat, el 6 de maig un doble concert amb Clementina i Guillem Roma, i el dissabte 13 de maig es tancarà el cicle amb Càntut.

Es preveu que el primer i l’últim concert siguin els que rebin més públic. Per aquests dos les entrades anticipades seran de 10 euros, la resta 8, i si es compren a taquilla seran 2 euros més cares.

Les entrades es posen a la venta d’aquí una setmana, el dilluns vinent i es podran comprar presencialment al MiD en horari de tardes des de les 16h fins les 21h, però també es podrà reservar per telèfon. Això sí, des de l’organització, Bang Cultura demana que els que es puguin acostar al MiD optin per fer-ho presencialment. A partir del 6 de març es posaran a la venta les entrades per tots els concerts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics