El govern manté la diagnosi de Malgrat Nord

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El nou govern de Malgrat manté la diagnosi de Malgrat Nord iniciada per l’anterior executiva local. Així, els treballs de camp es preveu que comencin el mes de març. De fet, el projecte va començar al desembre amb la recollida d’informació i al febrer havia de començar el treball de camp, un mes que començava amb un canvi de govern a Malgrat.

Mentre duri el treball de camp que s’iniciarà al març, tècnics del projecte visitaran el barri per conèixer la situació actual del barri a peu de carrer, així com les mancances d’equipaments, habitatges, serveis municipals, entre d’altres.

Els tècnics de la Diputació que treballin en la diagnosi s’identificaran com a tals i des de l’Ajuntament es demana la col·laboració dels veïns i veïnes del barri de  Malgrat Nord. L’objectiu és aconseguir el màxim d’informació del barri i també l’opinió de les necessitats del veïnat.

La diagnosi ha de servir per dinamitzar el barri i determinar les polítiques que s’hauran de desenvolupar en un futur.

El cost de l’anàlisi és de 18 mil euros, subvencionats per la Diputació de Barcelona. L’objectiu és analitzar la realitat social, econòmica i urbanística de Malgrat nord i establir les actuacions i estratègies que s’han desenvolupar en els propers anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics