El nou organigrama de l’Ajuntament de Malgrat passarà pel ple

Regidors d'ERC, CUP, PDeCat i JXM. Rp
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Regidors d'ERC, CUP, PDeCat i JXM. Rp
Regidors d’ERC, CUP, PDeCat i JXM. Rp

Demà Malgrat celebra una sessió extraordinària on es posarà sobre la taula el cartipàs municipal. De fet es tracta d’un tràmit administratiu on es ratificaran els càrrecs i responsabilitats del nou govern. A més , es determinaran les dedicacions, les retribucions i les assistències del govern local.

El ple doncs ha de determinar el funcionament de l’administració, periodicitat de les sessions de la Junta de Portaveus i del Govern Local.

També es nomenarà sobre els membres de les comissions, els Consorcis, entre ells el comitè de valoració del projecte del barri del Castell i els membres de la Mancomunitat de l’Alt Maresme per a la gestió de residus.

El ple extraordinari s’ha convocat per demà a les 7 del vespre a l’Ajuntament de Malgrat, un mes després que el quatripartit format per JxM, PDeCat, ERC i la CUP es convertís en el nou govern de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics