Nylstar exportarà als EEUU i inicia una nova línia de producció

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La tèxtil Nylstar ha desafectat part de l’ERO temporal que des de finals de desembre afecta la plantilla i ha engegat més maquinària. De fet, s’ha reprès una altra línia de producció de filatura, la tercera des que es va reprendre l’activitat al novembre després de 8 mesos aturada.

L’empresa reprenia la producció i ho feia apostant per diferenciar-se amb un tipus de fils amb valor afegit: més suaus i resistents. Les màquines es posaven en funcionament per fer al voltant d’unes 100 tones de fil mensual.

Una inversió ha permès engegar la nova línia de producció que ha permès treure una quinzena de treballadors de l’ERO, pel que ara s’eleven fins a uns noranta els que treballen a la fàbrica.

L’empresa a més ha començat a tancar comandes amb els Estats Units a qui subministrarà fil especialitzat per  aroba esportiva.

El sindicat UGT assegura que Nylstar comença a veure  la llum però que l’època clau per reflotar l’empresa serà després de l’estiu, quan es comença a produir les noves col·leccions i es tancaran les comandes. A més, ha tancat comandes amb els Estats Units.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics