Les colles de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i Els Guapus de Tossa guanyen el Concurs de la Rua 2017

Premiats del Carnaval de Blanes 2017. Aj. Blanes
Premiats del Carnaval de Blanes 2017. Aj. Blanes
Premiats del Carnaval de Blanes 2017. Aj. Blanes

El lliurament de premis es va fer ahir al vespre a Casa Saladrigas, i va congregar els guanyadors dels 15 premis que s’han repartit enguany

Blanes va tancar el vespre d’aquest passat dimecres els actes del VI Carnaval de la Costa Brava Sud amb el lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses que van participar a la rua celebrada diumenge passat.
En aquesta edició han participat a la rua 14 colles i comparses d’arreu del territori, principalment de la Costa Brava Sud, així com d’altres localitats del Maresme i comarques gironines. En relació a l’any passat, s’ha augmentat tant el nombre com la quantitat en metàl·lic de què estan dotats els premis. Sumant les 15 categories, pugen a un total de 6.200 € en premis.

En la categoria de millors carrosses de Blanes, el primer premi ha estat per a l’Esbart Joaquim Ruyra, que presentava la disfressa Indis Esbarats, valorat amb 1.000 euros; i en la de millor carrossa de foranies se l’ha endut Els Guapus de Tossa amb Pandora i la Mantis Errantis, de 1.200 euros.

Els premis els ha lliurat un jurat format per personalitats relacionades amb el món de l’espectacle: una directora d’escola de dansa, una membre de la comissió de festaes de l’Assocació de Veïns de Mas Cremat, representació de l’Agrupació Fotogràfica de Blanes i la regidora de Promoció de la Ciutat i ballarina de dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics