Malgrat afegeix la gastronomia a la 3a fira “low cost”

"Malgrat Outlet". Malgrat Turisme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
"Malgrat Outlet". Malgrat Turisme
“Malgrat Outlet”. Malgrat Turisme

Un any més, i ja és el segon, que els comerços locals i Malgrat Turisme participen a la fira “Malgrat Outlet”, aquesta vegada amb la novetat que també s’hi afegeix la restauració amb ofertes.

De fet, fa tot just un any de la primera edició, el febrer de l’any passat. L’experiència es va repetir a principis de setembre i demà se’n fa la tercera edició, coincidint amb el canvi de temporada, d’armari i el tram final de les rebaixes.

Com en les altres edicions, s’hi ha adherit una 30 de comerços al mercat que s’ubicaran al pavelló municipal de l’avinguda Tarragona. L’equipament estarà obert des de les 15h a les 22h. Les botigues oferiran descomptes i ofertes de roba i complements. Com a novetat, en aquesta edició, l’oferta de botigues dins el pavelló s’hi sumarà també la gastronomia amb una quinzena de bars i restaurants amb el que es traslladaran els preus low cost també als locals gastronòmics. Així el 3r Malgrat Outlet no se centrarà únicament a les parades del pavelló.

Ho explica la regidora de Promoció Econòmica, Ester Martínez.

És una manera més de potenciar el comerç  local del Malgrat, en la mateixa línia de la Fira d’Hivern, que s’havia organitzat a principis de febrer. De fet, Martínez manté la bona valoració que n’han rebut dels comerciants i apunta que ja estan treballant en la que serà la 4a edició del “Malgrat Outlet” entre l’estiu i la tardor.

“Malgrat Outlet” busca oferir descomptes de final de temporada, pel que s’hi podrà trobar, majoritàriament, roba d’hivern. Des de l’Ajuntament es manté que les altres dues edicions, una al febrer i l’altre al setembre, van tenir molt bona acollida, per aquest motiu s’ha decidit apostar per la tercera fira que ha de permetre, d’una banda liquidar estocs i d’altra promocionar el teixit comercial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics