Tres detinguts per estimbar el cotxe contra un comerç de Blanes i intentar saquejar-lo  

Detenen tres homes per encastar un cotxe contra un comerç per robar-hi. Aj. Lloret de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Detenen tres homes per encastar un cotxe contra un comerç per robar-hi. Aj. Lloret de Mar
Detenen tres homes per encastar un cotxe contra un comerç per robar-hi. Aj. Lloret de Mar

Els presumptes lladres són tres homes d’entre 21 i 39 anys de nacionalitat italiana, croata i bosniana. Circulaven encaputxats amb un turisme que van acabar encastant contra la persiana d’un establiment, sense poder realitzar el robatori, pel que van acabar fugint del lloc.

La Policia Local de Lloret rebia aquest dimarts passat l’avís cap a les 21.40 d’un robatori amb força encastant un cotxe en un local comercial de Blanes. Els agents van interceptar els presumptes autors de la temptativa de robatori amb força a l’accés de Lloret. El conductor, però, no va fer cas de les ordres policials i es va iniciar una persecució fins que els van poder bloquejar.

Se’ls va detenir a tots tres per un presumpte delicte de robatori amb força. El conductor també se l’investigarà per un delicte contra la seguretat viària, desobediència a l’autoritat i falsificació de documents.

Els tres homes de nacionalitat italiana, croata i bosniana, tenen un ampli historial delictiu. Durant l’escorcoll del vehicle, hi van trobar diferents eines per cometre actes delictius i també material per dificultar la seva posterior identificació, com ara roba, guants i passamuntanyes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics