Malgrat estalviarà 22 mil euros en sous de regidors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nou govern de Malgrat, segons assegura el mateix Ajuntament, reduirà les dedicacions exclusives dels regidors, el que suposarà un estalvi de 22.000 euros de la despesa de sous dels regidors. Aquest vespre passa pel ple l’aprovació de les retribucions dels regidors.

La proposta del quatripartit, JxM, ERC, PDeCAT i CUP, redueix les dedicacions exclusives passat de 5 de l’anterior govern, a 2. Del total de 10 regidors que formen part del govern, 8 tindran dedicacions parcials. Els únics amb dedicacions exclusives són l’alcaldessa Carme Ponsa, amb el mateix sou que el seu antecessor, Joan Mercader, de 50.000 euros bruts anuals (3570 al mes), i el regidor de JxM, Miquel Àngel Ruiz, regidor de d’Esports manté la dedicació exclusiva i el sou de 1.900 euros.

Els sous de la resta de regidors oscil·len entre els 1.107 euros i els 1.785. Els portaveus dels grups a l’oposició, del PSC Joan Mercader, i del PP, Ana Vega, tindran una retribució de 9.000 euros bruts anuals, la mateixa quantitat que hi havia fins ara.

En la sessió extraordinària d’avui, també s’informarà que la Junta de Govern Local és paritària, sense que cap grup municipal ostenti una majoria. Hi ha representat un representant de cada grup municipal del govern. Fins ara hi havia sis representants (4 del PSC) i (2 de JxM). Les Juntes de Govern Local se celebren els dimarts i no els dijous, com fins ara,  a les 13 h. També es donarà compte del cartipàs municipal. L’equip de govern està format per 10 regidors i regidores i no 9 com fins ara. A  més,  la Junta de Portaveus se celebrarà el mateix dia que se celebri el ple municipal, a les 13 hores. El nou govern manté que “és més funcional fer-ho el mateix dia, a fi i a efecte d’arribar a acords”.

La suma de retribucions del nou govern ascendeix a 303.000 euros, 22.063 euros menys que fins ara, quan era de de 325.000

Retribucions regidors març 2017
Retribucions dels regidors. Aj. Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics