Una trentena de persones es beneficien dels tallers en confiança personal

img-20170228-091337
Participants en un dels tallers. Aj,. Palafolls

L’Ajuntament organitza dos tallers per incentivar l’autoestima i el creixement personal, impulsat per l’Àrea de Serveis Socials. El primer curs es va fer aquest dimarts passat al MiD i hi ha participat una 15a de dones. El curs, es farà durant sis dies. L’objectiu és potenciar l’autoestima i la confiança personal de les participants, totes vinculades a l’Àrea de Serveis Socials.

No és la primera vegada que s’organitzen tallers de creixement personal, sinó que ja és el cinquè amb el que s’intenta ajudar als participants a gestionar les emocions.

L’altre curs hi participen una quinzena d’homes en situació d’atur de llarga durada. El curs busca dotar-los d’eines per ajudar-los en la recerca de feina. En aquest cas, serà durant 7 sessions durant les quals s’avaluarà les capacitats de cada participant i es treballarà en la comunicació.

Tot plegat ha d’ajudar a incrementar la confiança i seguretat en ells mateixos en l’àmbit laboral. Els cursos són gratuïts però no oberts. És l’Àrea de Serveis Socials la que gestiona els participants.

En aquests dos cursos, tots dos centrats en l’autoestima, se’n beneficien una trentena de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics