URGENT

A la venta les entrades del festival “Singulars”

Compartiu aquesta història

singularsA partir d’avui ja es poden comprar  les 800 entrades del festival “Singulars” organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Palafolls i l’entitat Bang! Cultura que s’estrena el proper dissabte 25 de març amb Pep Sala. En total són 4 dissabtes entre aquest mes i el maig cadascun amb una cita musical amb un aforament limitat de 200 persones al Casal d’Avis del centre.

Els tiquets es podrán adquirir a partir d’avui en horari de tarda al MiD presencialment i ja estarán disponibles les de tots el concerts. És el tercer any que s’organitza “Singulars” i en el d’enguany hi participarà Pep Sala, Joana Serrat, Guillem Roma i Clementina i Càntut, que tancarà cicle.

Els preus varien entre els 8 i els 12 euros depenent del concert i si es compren amb antelació o a taquilla. La previsió des de l’organització és que el primer i l’útlim concert, el de Pep Sala i Càntut, siguin els més demandats. El preu per aquests dos és de 10 euros si s’adquireixen prèviament al MiD i la resta el cost serán 8 euros. Les entrades adquirides a taquilla tindran un recàrrec de 2 euros.

Pep Sala inaugurarà aquesta tercera edició amb un repàs de les seves cançons i les més conegudes de Sau. El concert de Sala que farà a Palafolls será el penúltim de la gira abans de tancar-la a la sala Luz de Gas de Barcelona, on tancarà cicle i s’acomiadarà durant uns anys dels escenaris.

El 8 d’abril será Joana Serrat la que omplirà de música el Casal d’Avis. La cantautora de Vic de música folk presentarà les cançons dels seus últims treballs.

El 6 de maig arribarà la doble actuació de Clementina i Guillem Roma. Roma presentarà el seu 3r disc, Connexions, i Clementina és un projecte musical d’un mexica i una catalana que es van conèixer al metro de Barcelona.

El Singulars tancarà el 13 de maig amb el projecte Càntut de Sanjosex i Carlos Belda. Es tracta de recuperar i difondre la música popular i tradicional recordada per la gent més gran de les comarques gironines.

En les dues primeres edicions del Singulars ja han passat artistes reconeguts com Gerard Quintana, Mazoni, Bikimel o Cris Juanico entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics