A la venta les entrades del festival “Singulars”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

singularsA partir d’avui ja es poden comprar  les 800 entrades del festival “Singulars” organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Palafolls i l’entitat Bang! Cultura que s’estrena el proper dissabte 25 de març amb Pep Sala. En total són 4 dissabtes entre aquest mes i el maig cadascun amb una cita musical amb un aforament limitat de 200 persones al Casal d’Avis del centre.

Els tiquets es podrán adquirir a partir d’avui en horari de tarda al MiD presencialment i ja estarán disponibles les de tots el concerts. És el tercer any que s’organitza “Singulars” i en el d’enguany hi participarà Pep Sala, Joana Serrat, Guillem Roma i Clementina i Càntut, que tancarà cicle.

Els preus varien entre els 8 i els 12 euros depenent del concert i si es compren amb antelació o a taquilla. La previsió des de l’organització és que el primer i l’útlim concert, el de Pep Sala i Càntut, siguin els més demandats. El preu per aquests dos és de 10 euros si s’adquireixen prèviament al MiD i la resta el cost serán 8 euros. Les entrades adquirides a taquilla tindran un recàrrec de 2 euros.

Pep Sala inaugurarà aquesta tercera edició amb un repàs de les seves cançons i les més conegudes de Sau. El concert de Sala que farà a Palafolls será el penúltim de la gira abans de tancar-la a la sala Luz de Gas de Barcelona, on tancarà cicle i s’acomiadarà durant uns anys dels escenaris.

El 8 d’abril será Joana Serrat la que omplirà de música el Casal d’Avis. La cantautora de Vic de música folk presentarà les cançons dels seus últims treballs.

El 6 de maig arribarà la doble actuació de Clementina i Guillem Roma. Roma presentarà el seu 3r disc, Connexions, i Clementina és un projecte musical d’un mexica i una catalana que es van conèixer al metro de Barcelona.

El Singulars tancarà el 13 de maig amb el projecte Càntut de Sanjosex i Carlos Belda. Es tracta de recuperar i difondre la música popular i tradicional recordada per la gent més gran de les comarques gironines.

En les dues primeres edicions del Singulars ja han passat artistes reconeguts com Gerard Quintana, Mazoni, Bikimel o Cris Juanico entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics