Blanes dobla les exposicions de les sales municipals

Les tres sales d’exposicions municipals: Casa Saladrigas, Sala García-Tornel i Casa Oms, acolliran un total de 26 mostres, una xifra que des de l’Ajuntament s’apunta que dobla gairebé les 19 que hi va haver durant el 2016.0

De moment es poden visitar simultàniament tres exposicions: els Dinars de Recvull, amb el que s’escalfa motor pels premis d’aquest diumenge, però també dues més d’arts plàstiques. Casa Saladrigas allotja un interessant experiment visual de Víctor Masferrer, i la Sala García-Tornel ofereix les Noves Visions de Fèlix Gallent.

Per donar a conèixer el contingut de les exposicions que allotjaran totes tres sales, s’ha confeccionat un fulletó que recull la programació completa fins a l’octubre en el cas de les dues primers i fins al juliol a la Sala Casa Oms. És el tercer any consecutiu que es fa aquest exhaustiu avanç de programació que permet saber amb prou antelació quin serà el contingut principal d’aquest àmbit cultural.

La difusió dels fulletons, dels quals se n’han editat 4.000 exemplars, s’està fent a través dels equipaments municipals, així com a les mateixes sales que allotjaran les actuals i futures exposicions.

3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics