Mantenen empresonat “l’agressor de la catana”

L’Audiència de Girona va resoldre ahir mantenir empresonat el conegut com “agressor de la catana”. Es tracta del noi que l’agost passat va atacar el seu company de pis amb una espasa i es va atrinxerar dins l’habitatge. La defensa demanava que s’alliberés el detingut,  però el tribunal ha desestimat la petició perquè consideren que hi ha risc de fuga.

Així, l’audiència manté empresonat el jove que just després de l’atac es va escapar pel teulat de l’immoble fugint dels agents de seguretat per evitar ser detingut. Per contra, el tribunal ha conclòs que el detingut no tingués la intenció de matar la víctima, la qual cosa podria fer que l’acabessin jutjant per un delicte de lesions i no per un intent d’homicidi.

L’Audiència de Girona va resoldre aquest dilluns mantenir en presó provisional al noi que va ser detingut el novembre. Des d’aleshores es troba empresonat a l’espera del judici. Els fets van passar a mitjans de l’agost passat. L’acusat i la víctima compartien pis al barri de la Plantera de Blanes, quan el primer va atacar el seu company amb la catana provocant diverses ferides.  El presumpte agressor acumula diversos antecedents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics