URGENT

Una malgratenca,  plata del concurs estatal dels alumnes d’FP

Compartiu aquesta història

Fotografia“Spainskills” és un campionat a nivell espanyol on s’avaluen les habilitats dels alumnes de Formació Professional. Les proves es realitzen davant un jurat, que enguany ha premiat a la malgratenca i estudiant del de Perruqueria de l’Institut Ramón Turró, Melissa Mendibur. De fet, Mendibur ja havia guanyat l’any passat la competició a nivell català.

Malgrat s’ha endut, doncs, la plata en aquesta categoria. Dels 25 alumnes catalans al concurs, 7 han obtingut medalles d’or, 4 de plata i 2 de bronze. Catalunya és el territori que ha obtingut més medalles, el doble que la segona comunitat, són País Basc i Andalusia.

Els alumnes que han obtingut medalla són d’11 centres diferents (10 públics i un privat) dels següents municipis: Barcelona, Ripollet, Lleida, Les Franqueses del Vallès, Badia del Vallès, Banyoles, Malgrat de Mar, Olot, Calella, Granollers i Reus.

En el cas de Calella, Raúl Rodríguez s’ha endut el bronze en l’habilitat de cuina de l’Institut Bisbe Sivilla.

La selecció catalana la formen els 25 alumnes de diferents centres d’arreu del país que van resultar guanyadors de l’edició Catskills 2016, i 13 d’ells han obtingut medalla. El campionat Spainskills, que s’ha dut a terme aquest cap de setmana a Madrid, va permetre als concursants desenvolupar un conjunt de proves relacionades amb les habilitats (skills) del cicle formatiu que estan cursant. Un jurat especialitzat va valorar i puntuar als participants, que van passar les proves en un temps determinat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics