Desmantellen dues plantacions de marihuana a Palafolls i Tordera

Plantacions requisades. Guardia Civil
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Guardia Civil ha interceptat dues plantacions interiors de marihuana en una nau industrial del polígon de Tordera i una altra en un pis de Palafolls. S’han detingut dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública i se n’investiga una tercera per un suposat delicte de frau elèctric.

Segons ha informat avui la Guardia Civil, l’operació va tenir lloc el passat 20 de febrer quan a l’Alt Maresme es van desmantellar dues plantacions a Tordera i Palafolls, d’on es van requisar prop de 4.000 plantes de marihuana i 42 quilos de cabdells.

El cos havia iniciat una investigació davant la sospita que es podria estar cultivant marihuana al domicili de Palafolls, amb la que es va constatar que hi havia un important trànsit de persones entre aquest habitatge i una nau industrial de Tordera.

En el registre del domicili es va descobrir 877 plantes de cannabis, un vehicle, material divers pel cultiu, tres defenses extensibles i un esprai de defensa.

Com a resultat d ela investigació, la Guardia Civil ha detingut dues persones, un home de nacionalitat espanyola de 58 anys i una dona romanesa de 27. També ha resultat investigat el propietari de la nau de Tordera per un delicte de frau elèctric.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’Instrucció número 1 d’Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics