El porter i capità del Barça de Futbol Sala formarà entrenadors a PLF

Paco Sedano, capità i porter del F.C Barcelona de futbol sala. Joan Ignasi Paredes (Sport)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Paco Sedano, capità i porter del F.C Barcelona de futbol sala. Joan Ignasi Paredes (Sport)
Paco Sedano, capità i porter del F.C Barcelona de futbol sala. Joan Ignasi Paredes (Sport)

El Club de Futbol Sala de Palafolls juntament amb l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala han organitzat un curs que s’impartirà entre l’abril i el maig amb l’objectiu de formar en l’entrenament de porters de futbol sala per tal que l’entrenador conegui els aspectes més rellevants en el joc del porter i aprengui a desenvolupar el seu propi model per aprofitar al màxim el rendiment en aquesta posició.

El professor encarregat de la formació serà Paco Sedano, porter del F.C Barcelona de futbol sala. La temporada passada va ser guardonat com a millor porter de la Lliga Nacional de Futbol Sala, ha guanyat amb el seu equip dues Champions, una supercopa d’Espanya, tres lligues i quatre copes del Rei. El 2013 va inaugurar la seva escola de porters, amb seu a Madrid i Barcelona.

El curs d’especialització en l’entrenament de porters de futbol sala busca que, un cop finalitzat el curs, els alumnes gaudeixin d’un ventall de recursos i estratègies que puguin adaptar als diferents clubs i porters.

La formació es realitzarà a les instal·lacions de Can Batlle des del 18 d’abril al 4 de maig, els dimarts i els dijous. El curs té una durada de 25 hores presencials amb un preu de 90 euros. Al finalitzar-lo, si s’ha superat, els alumnes obtindran l’acreditació d’entrenador de porters.

El curs Especialització en l’Entrenament de Porters de Futbol Sala es divideix en 5 assignatures  on desenvoluparan els aspectes més rellevants relacionats amb els porters de futbol sala i el seu entrenament. Els assistents rebran formació en Teoria de l’Entrenament Esportiu, Psicologia del Porter, Sessions d’Entrenament Específic, Fonaments tècnics i tàctics i unes pràctiques.

16807581_1381686388556656_3887954152330999858_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics