URGENT

PLF prepara el 4t Fisures

Compartiu aquesta història

fisures1segon5Aviat s’obrirà el període d’inscripcions del festival Fisures, amb el que es manté el subtítol “Festival d’art multidisciplinari molt poc disciplinat” i arriba el moment d’obrir l’agenda i reservar-se el primer cap de setmana de juliol, segons preveuen els organitzadors. Encara està per definir si el quart Fisures serà d’un dia, ocuparà tot el cap de setmana o també els horaris. L’organització dependrà de les propostes que es rebin.

Fisures vol ser el lloc on poder encabir l’art actual difícil d’encabir dins d’alguna disciplina. Ho explica un dels organitzadors i coordinador de cultura de l’Ajuntament, Antoni Selvaggi.

L’any passat es van poder veure una 15a d’espectacles durant el Fisures, peces de microteatre, dansa acrobàtica, performances, entre d’altres. El Festival continua la mateixa línia que les últimes edicions, amb la voluntat de ser un espai on expressar els estils artístics híbrids.

Segons explica Selvaggi, el festival ja es comença a conèixer entre les companyies i la voluntat de Cultura és consolidar-lo.

Així, l’1 o 2 de juliol Palafolls té una cita amb l’art de diferents estils i disciplines.

En els propers dies es penjaran les bases de la convocatòria al web de l’Ajuntament i el límit de les inscripcions serà el 30 d’abril. A partir d’aleshores un jurat decidirà quins projectes s’accepten al Festival d’art multidisciplinari i com s’organitzen les performances el primer cap de setmana de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics