El 4t iot més gran del món visita Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El “Dilbar” és propietat d’un dels homes més rics del món, Alisher Usmanov.  i va costar 540 milions d’euros. La costa de Blanes va rebre ahir la visita de l’embarcació de 157 metres d’eslora. El seu propietari té una fortuna de 13,6 bilions d’euros i segons la llista Forbes és el 73è home més ric del món i el tercer de Rússia.

Els més de 500 milions d’euros flotants es van avistar durant tot el dia d’ahir a la badia de Blanes. Es va construir el 2015 i compta amb dos heliports, una tripulació de 80 persones i pot allotjar a 40 convidats en cabines de luxe.

És l’embarcació més voluminosa del món amb un desplaçament de 15.500 tones. El superiot venia del port de Barcelona i durant tot el dia la tripulació va fer viatges des de l’embarcació fins a terra per deixar a gent, ja que per les seves dimensions no pot apropar-se a la platja.

El seu propietari, Alisher Usmanov, té un altre vaixell, primer anomenat també “Dilbar”, el nom de la seva mare, i després rebatejat com a Ona. L’home és d’origen uzbekk, té 63 anys. Té accions de Facebook o Twitter, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics