URGENT

El 4t iot més gran del món visita Blanes

Compartiu aquesta història

El “Dilbar” és propietat d’un dels homes més rics del món, Alisher Usmanov.  i va costar 540 milions d’euros. La costa de Blanes va rebre ahir la visita de l’embarcació de 157 metres d’eslora. El seu propietari té una fortuna de 13,6 bilions d’euros i segons la llista Forbes és el 73è home més ric del món i el tercer de Rússia.

Els més de 500 milions d’euros flotants es van avistar durant tot el dia d’ahir a la badia de Blanes. Es va construir el 2015 i compta amb dos heliports, una tripulació de 80 persones i pot allotjar a 40 convidats en cabines de luxe.

És l’embarcació més voluminosa del món amb un desplaçament de 15.500 tones. El superiot venia del port de Barcelona i durant tot el dia la tripulació va fer viatges des de l’embarcació fins a terra per deixar a gent, ja que per les seves dimensions no pot apropar-se a la platja.

El seu propietari, Alisher Usmanov, té un altre vaixell, primer anomenat també “Dilbar”, el nom de la seva mare, i després rebatejat com a Ona. L’home és d’origen uzbekk, té 63 anys. Té accions de Facebook o Twitter, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics