URGENT

Blanes ha executat la meitat de les actuacions dels pressupostos participatius

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament blanenc preveu finalitzar aquesta setmana el 50% de les actuacions incloses als pressupostos participtaius de l’any passat, un conjunt d’actuacions que va proposar la ciutadania.

Entre les obres que ja s’han executat hi ha les d’accessibilitat per condicionar els passos de vianants per fer-los més accessibles per a cadires de rodes, cotxets d’infants i carrets d’anar a comprar. Les han dut a terme les Brigades Municipals, i contribuiran a que les persones amb mobilitat reduïda puguin circular amb més seguretat.


També hi ha actuacions relacionades amb la jardineria, amb la instal·lació d’arbres per crear zones d’ombra en parcs públics; o bé la implantació d’un sistema de rec, retirar pedres d’un parc i substituir-les per sorra, etc… Pel que fa a les actuacions que requereixen d’una elaboració més complexa, els respectius plecs de condicions ja estan publicats al Perfil de l Contractant, i els períodes de presentació d’ofertes expiren en alguns casos durant aquests dies.

Les primeres instal·lacions de materials i realització d’obres es van començar a realitzar durant el mes de febrer. Es tracta d’un total de 22 actuacions quantificades i valorades que suposaran un cost de 194.091’22 €. Es distribueixen arreu de les sis zones que apleguen al seu temps els barris del municipi, tal com es va distribuir l’any passat, al principi del procés. Al marge d’aquest bloc d’actuacions, la resta dels 315.000 € destinats seran per a quatre projectes: un Parc de Gossos al Parc de Xon Ferrer, i la reordenació i millora de tres parcs a Ca la Guidó, Can Borell i la Carretera de Lloret-La Pedrera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics