Les escoles obren les instal·lacions als pares dels futurs alumnes

Educació viària a les escoles. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els tres centres escolars de Palafolls obriran les seves instal·lacions en els propers dies en una jornada de portes obertes on els pares dels nens i nenes que hagin d’inscriure els seus fills podran visitar els dos centres de primària, el Mas Prats i les Ferreries, i també l’Institut Font del Ferro.

És un ritual anual de cada mes de març, quan els pares han de triar a quina escola apuntar els seus fills. Així, els centres educatius de Palafolls obren, abans de fer les inscripcions, les seves instal·lacions per tal que puguin conèixer el centre, els seus projectes i mètodes educatius.

El primer que acollirà els pares i mares serà l’escola Mas Prats. És demà en  horari de tarda, des de les 15.15h fins les 16.15h, en horari lectiu, per tal que els visitants vegin el funcionament del centre. La seva directora, Rebeca Gómez, explica com funcionarà la jornada de portes obertes de demà.

Una mica més enllà en el calendari, l’altre centre de primària, l’escola les Ferreries, obrirà les portes el 22 de març. En aquest cas el centre organitza dos torns, un de matí des de les 12.30 fins les 13.30, i un altre de tardes, entre les 16.30h i les 18h. La diferència amb Mas Prats és que en el cas de Les Ferreries la visita es farà fora d’horari lectiu. Ho explica la Núria Vidal, cap d’estudis.

Institut Font del Ferro de PLF.
Institut Font del Ferro de PLF.

L’institut també el podran visitar els pares el 21 de març de 17h a 18h, en una trobada on es mostraran les instal·lacions i es resoldran dubtes amb una xerrada sobre el funcionament del centre. El proper 13 de març, però, també el visitaran els alumnes de 6è de primària. N’ha parlat la Montse Casado, coordinadora pedagògica.

Tots els nens i nenes tenen plaça garantida, ja sigui en un centre o en l’altre, això sí, els han d’incloure tots dos a la inscripció. S’adjudicarà el centre en funció dels punts de cada alumne: es dona puntuació per si ja hi ha germans matriculats al centre o la proximitat del domicili. Aquestes jornades es fan poc abans de l’inici del període de preinscripcions als centres pel curs vinent. S’han de formalitzar entre el 23 de març i el 4 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics