La recollida solidària per la Protectora aconsegueix, de moment, més de mig miler d’euros

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queden només 2 dies per la Marató de Barcelona d’aquest diumenge. Fa unes setmanes informàvem de la iniciativa de’n Jordi Puig, un jove de Barcelona, que correrà la marató per aconseguir fons econòmics per la Protectora de Palafolls. Aquest any es repeteix la iniciativa, fa dos anys també havia engegat una recollida de fons solidària amb el mateix objctiu: aconseguir 1.000 euros per donar a l’Associació Amics dels Animals de Palafolls.

 

De moment, aquest matí hi havia 32 donatius, i s’han recaptat 564 euros. És una mica més de la meitat,  però en dos dies encara falten 436 euros.

És habitual que corredors de la Marató aprofitin la competició esportiva per, alhora, fer-ho per una bona causa. La protectora compta amb 40 gossos i 20 gats que esperen trobar una llar definitiva, però mentre no troben una nova família, és la protectora i les voluntàries, les que s’encarreguen d’alimentar-los, cuidar-los i atendre les seves necessitats mèdiques. El que genera més despesa és l’atenció veterinària, en molts casos perquè els animals hi arriben en molt mal estat i sovint necessiten operacions i tractaments costosos.

imagen-1417611410-1471Encara hi ha temps per participar-hi al web de la campanya “El meu gra de sorra”, però encara que no s’arribi al límit, les donacions arribaran de totes maneres a la Protectora de Palafolls.

Fa dos anys, es va aconseguir superar l’objectiu de 1.000 euros, la xifra, però és orientativa, no es tracta d’un topall màxim. La Marató de Barcelona són 42 km en un recorregut pels carrers de la capital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics