URGENT

El govern de Malgrat defensa que la compra de Can Palomo s’ajusta al calendari administratiu

Compartiu aquesta història

El govern de Malgrat s’empara en un calendari on es marquen els tràmits administratius que ha de seguir l’adquisició de Can Palomo. La reacció l’ha fet el consistori malgratenc a través d’un comunicat després d’una notícia publicada al digital El Malgratenc on es recull que l’acord entre l’Ajuntament i la propietat podria trencar-se.

Segons el mitjà, l’assessor dels amos de la finca apunta que no poden acceptar el calendari del consistori amb el que el pagament es faria d’aquí més d’un any, el juny del 2018. Asseguren que l’anterior govern s’havia  compromès a fer un pagament a principis d’any.

Al respecte, el govern ha manifestat que no és ell qui decideix la data de pagament, sinó que la marca el calendari de tràmits administratius obligatoris.  Segons es recull en aquest document, a l’abril hauria de passar pel ple l’aprovació de la modificació pressupostària per comprar la finca, al maig el ple hauria d’acceptar el conveni a signar, on s’inclourien diversos informes tècnics.

Seria un mes després, al juny quan se signaria i un any després, al 2018, quan es faria l’escriptura de compravenda dels terrenys i el pagament del preu, al voltant del milió d’euros, amb la participació econòmica de la Diputació de Barcelona, que n’aportaria 800 mil.

El govern de Malgrat es treu les puces del llit i deixa clar que “si la fina de Can Palomo no s’acaba comprant, serà perquè la propietat es fa enrere perquè no assumeix el calendari administratiu d’obligat compliment”. Acusen a l’antic alcalde, Joan Mercader, de generar als propietaris falses expectatives “prometent-los un avançament dels diners” a principis d’any i afegeixen que els 800 mil euros de la Diputació no es perdran.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics