Relleu en el lideratge del PSC després de 9 anys amb Josep Rueda  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de setmana passat el PSC del municipi ha celebrat el congrés amb el que s’ha renovat la cúpula local. Després de 9 al capdavant dels socialistes a Palafolls com a Primer Secretari, Josep Rueda ha cedit la cadira a David Delgado.

Entre altres objectius, segons la formació, el congrés es va convocar per l’elecció de la direcció del partit a nivell municipal, després dels congrés autonòmic i el del Maresme que es va realitzar ara fa un mes.

A Palafolls, s’ha renovat més del 50% de l’executiva, així el Primer Secretari fins ara Josep Rueda, ha cedit el testimoni a David Delgado, militant de l’agrupació i col·laborador de diverses entitats municipals. L’objectiu, asseguren fonts socialistes, és la renovació de la cúpula local.

La resta de components de l’executiva municipal la composen: la Dolors Agüera, l’Ester Torrent i com a vocal en Rafael Cubarsí. Respecte a la representació dels socialistes a nivell comarcal, han estat anomenats Consellers de Federació : en David Delgado (membre nat), en Beni Fernàndez i la Dolors Agüera. Josep Rueda serà vocal de l’executiva.

La nova executiva convocarà a tots els socialistes palafollencs en el termini màxim de 30 dies, per presentar els seus objectius i  seu pla de treball per aquesta nova etapa que tot just comença.

Rueda ha presidit la formació socialista al municipi des del 2008, i ara, 9 anys després, deixa d’encapçalar el partit palafollenc. El 2014 es va presentar com a primer secretari del PSC, finalment no va recollir els avals necessaris, amb el que Miquel Iceta es convertia en l’únic candidat a optar a la primera secretaria socialista a nivell català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics