El Teatre de Blanes escalfa motors pels Premis Recvll amb “Nebraska”

Fotografia de "Nebraska", al Teatre de Blanes - (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fotografia de "Nebraska", dissabte a les 21 h  al Teatre de Blanes. Aj. Blanes
Fotografia de “Nebraska”, dissabte a les 21 h
al Teatre de Blanes. Aj. Blanes

Enguany la Festa anual dels Premis Recvll comptarà amb dos altres actes que completaran la festa del proper diumenge. D’una banda, des del passat dijous la Sala Casa Oms allotja l’exposició Els dinars de Recvll. Literatura abans dels Premis. La mostra tracta sobre l’origen dels premis, així com els dinars que es van fer durant la dècada dels anys 50 i 60, que van acabar sent la resistència cultural amagada durant el règim franquista a Blanes.

L’altre ingredient constitueix tota una novetat, inèdita fins ara en la història dels Premis Recvll: la representació d’un text premiat en la categoria de Teatre. Es tracta de l’obra Nebraska, de Jordi Portals, guanyadora del Premi Josep Ametller de Teatre l’any 2012. L’espectacle s’oferirà al Teatre de Blanes el dissabte 11 de març a les 9 de la nit, amb entrades al preu de 6 euros.

Nebraska se centra en les últimes hores que viu Tom Martin, acusat d’haver segrestat i assassinat 106 persones en un teatre després d’una funció escolar. Al haver-se-li denegat la seva última apel·lació, espera l’execució assegut en la seva cel·la del corredor de la mort d’una presó de l’estat americà de Nebraska que dóna títol a l’obra.

Original de Jordi Portals, va guanyar el Premi de Teatre Josep Ametller dels Recvll l’any 2012, amb el tema de la pena de mort com a rerefons. Els premis es faran el diumenge a les 12 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics