URGENT

Manifestació contra la gestió hospitalària a Blanes

Compartiu aquesta història
Cartell de la manifestació. Junts per la Sanitat
Cartell de la manifestació. Junts per la Sanitat

La plataforma Junts per la Sanitat es va constituir després del cas de la nena que va morir a l’hospital de Blanes esperant una ambulància. La plataforma denunciarà aquest diumenge les retallades de l’Hospital Comarcal de la Selva i la privatització.

Membres de la plataforma alerten de la gestió privada cada vegada més gran del centre per part de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

La manifestació començarà a les 10 del matí al Passeig de Mar de Blanes, davant el Monument al Sardanista, s’enfilarà fins al CAP 1 fins arribar a les portes de l’Hospital Comarcal on es llegirà un manifest. L’organització espera reunir més de 4.000 persones i a més asseguren que comptaran amb el suport de Marea Blanca.

De moment, l’alcalde Miquel Lupiáñez encara no s’ha manifestat sobre la seva participació a l’acte. Assegura que recolza la gestió que s’està fent des de la Corporació a Blanes. En declaracions recollides al Diari de Girona, assegura que sí que va reclamar que el govern de la Generalitat de Catalunya “donés més pressupost perquè no hi hagi aquestes retallades que malmeten la qualitat del servei”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics