La llar d’infants de Palafolls rebrà 40 mil euros de la Diputació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació invertirà en la llar d’infants 39.234,68 euros d’un total de 9,4 milions que l’administració provincial destinarà a totes les llars d’infants municipals de la demarcació. La línia d’ajuts correspon al curs passat, el 2015-2016, i està concedida a un total de 235 municipis, entre ells Palafolls.

L’ajuda ha de contribuir a finançar les despeses dels Ajuntaments en el manteniment del servei. Així, la Diputació finançarà amb gairebé 40 mil euros la despesa del centre infantil de l’any passat, amb el que busca garantir la cobertura dels costos de funcionament d’aquests centres i el finançament de les places.

Segons les últimes xifres de la Diputació, els altres municipis veïns també es beneficiaran d’aquesta ajuda. El que més serà Pineda amb 45 mil euros, seguit de Calella, amb 43 mil, Malgrat en rebrà 35 mil, Santa Susanna 20 mil i, per últim, Tordera 17 mil. Palafolls és el tercer municipi que rebrà més finançament per la llar d’infants. Són uns 200 mil euros a l’Alt Maresme.

Segons els pressupostos anuals del municipi, la llar d’infants Palafollets suposa enguany 407 mil euros de despesa. Actualment al centre hi ha 94 infants i compta amb 10 treballadors.

El suport a la llar d’infants municipals s’emmarca dins el Pla Xarxa de Governs Locals entre el 2016 i el 2019 impulsat per la pròpia Diputació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics