Palafolls venç “in extremis” el Base Roses

L’Amateur ha recuperat el bon ritme i amb la victòria d’aquest cap de setmana en suma tres de seguides. El partit disputat al Palastàdium contra el Base Roses es va tancar amb victòria palafollenca 2 a 1 amb un gol de Loren al minut 90, a punt que l’àrbitre xiulés el final del joc.

El seu entrenador, José Cáceres, reconeix que no han fet una bona primera part, però que la segona s’han posat les piles i haguessin pogut guanyar per àmplia golejada.

La primera part es tancava amb empat a zero, però el segon temps el Palafolls reaccionava i  Niko s’avançava al marcador. Els empordanesos aconseguien el de l’empat a 1, però finalment els de casa s’enduien la victòria in extremis gràcies a un gol de Loren. En el partit disputat fa dues setmanes contra l’Anglès, els palafollencs també van girar el marcador a pocs minuts per què s’acabés el partit.Amb el partit d’aquest cap de setmana suma tres punts i escala una posició fins la novena. El proper partit serà contra el Cornellà Terri, amb qui el separen 9 punts.

El Palafolls B ha perdut contra l’Hostalric 3 a 2. Obrien marcador desfavorablement pel Palafolls, tot i que Jaume Parera reaccionava al minut 33 i tancaven la primera part 3 a 1. Parera tornava a fer el segon dels palafollencs al minut 90. Tot i la derrota d’aquest cap de setmana mantenen la 3a posició, empatats encara amb puntuació amb el Sils-La Selva a 34. El proper partit el disputaran contra el Blanes Atletica.

Pel que fa al Juvenil A, han perdut contra el Farners 2 a 1. La primera part es tancava amb dos gols del Farners i cap del Palafolls, però finalment Raul Garcia en feia un amb el que se sentenciava el resultat final. Són onzens i la setmana que ve s’enfrontaran contra el Malgrat.

Respecte el Juvenil B, no viu una bona temporada. Ha perdut 8 a 1 contra el Vilablareix i el cap de setmana que ve jugaran contra el Cassà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics