Afectacions ferroviàries per un atropellament mortal d’un veí de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’accident s’ha produït a primera hora d’aquest matí en un comboi que havia sortit a les 6 de Blanes i que tenia previta l’arribada a les 7.35h a L’Hospitalet de Llobregat. L’atropellament s’ha produït a prop de l’estació de Malgrat i segons el digital El Malgratenc es tracta d’un veí del municipi de 42 anys d’edat.

La circulació de trens s’ha interromput i a hores d’ara ja s’ha restablert. Els viatgers s’han desplaçat a peu fins l’estació de Malgrat, on han enllaçat amb un altre tren que ha fet el trajecte fins a L’Hospitalet. Entre Pineda i Blanes s’ha habilitat un servei alternatiu d’autobús per carretera i entre Blanes i Portbou, direcció nord, es pot fer amb tren.

Segons Renfe, es recuperarà progressivament la freqüència i els horaris, però ara per ara les afectacions en alguns casos poden superar els 15 minuts entre Calella i Maçanet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics