Blanes s’adhereix a la primera Setmana del Comerç

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
15
Curs d’introducció al comerç electrònic. Aj. Blanes

Ho ha fet amb un curs organitzat per l’Associació de Botiguers de  Blanes Centre en col·laboració amb l’Ajuntament i compta amb una cinquantena de participants. La formació és una introducció al comerç electrònic. Les ventes online cada vegada guanyen més adeptes. Per conèixer més d’aprop els avantatges i inconvenients d’introduir aquesta línia comercial al negoci.

La primera sessió del curs Introducció al Comerç Electrònic s’ha fet avui al migdia i la segona es farà demà passat dijous.

El curs l’imparteix el tècnic de creació d’empreses i de les TIC de l’Ajuntament de Blanes. De la cinquantena d’alumnes inscrits, 13 compten amb negoci propi. Durant la formació aprendran els requisits necessaris per fer funcionar un comerç a internet de manera eficient. L’experiència s’emmarca dins la primera edició de la Setmana del Comerç de Catalunya, una iniciativa pionera que busca potenciar el comerç de proximitat fins el diumenge.

L’objectiu del curs, segons l’Ajuntament consta de 4 hores de durada i busca donar als participants els coneixements necessaris per fer funcionar una botiga a internet de manera eficient.

Els alumnes, però, no sortiran d’aquesta formació amb la seva botiga online muntada, ni hauran practicat davant l’ordinador com crear-la. Es tracta d’una introducció que serveix per descobrir les principals qüestions que cal tenir en compte. Així, entre d’altres conceptes que s’impartiran, hi ha la normativa d’obligat compliment, la webgrafia, les principals fires sectorials que hi ha actualment a l’estat espanyol, webs sobre e-commerce, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics