Joventut recollirà propostes pel nou Pla Local amb una jornada participativa

Local Jove Can Batlle
Local Jove Can Batlle

 Ja fa mesos que l’Ajuntament està elaborant el nou document que ha de guiar les polítiques de l’Àrea de Joventut en els propers anys i per fer-ho ha organitzat diverses reunions amb joves i entitats. En aquesta línia, d’aquí dues setmanes, el dissabte 1 d’abril s’organitza un acte participatiu per debatre i recollir propostes dels palafollencs en relació al Pla Local de Joventut.

L’acte es farà al Fòrum Palatiolo en una jornada dinàmica i participativa en la que hi col·laboraran diverses entitats del municipi que amb activitats dinamitzaran la recollida de propostes. Albert Muñoz és el tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

El Pla Local de Joventut caducava el 2016, pel que des de la regidoria s’ha començat a treballar en la diagnosi i el redactat d’aquest document. La previsió és que a l’estiu estigui enllestit per tal que al setembre ja es pugui presentar a la Generalitat. Sense un Pla de Joventut en vigor, no es poden accedir a les subvencions i ajudes en aquesta matèria.  La primera fase, la de diagnosi, ja s’ha enllestit.

El document consisteix en fer una anàlisi dels joves del municipi, problemàtiques i inquietuds, pel que es busca la seva participació ja que són els protagonistes del document. La jornada participativa de l’abril està sobretot destinada als joves, però també es recolliran opinions de la població en general.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics