La 3a marató de donació de sang dels Bombers arrencarà  a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

medium_cartell_a3_bombers_2017_generic_editora_10_296_1 (1)La campanya s’organitza a tot Catalunya. Aquest dissabte s’engega la campanya organitzada pels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits sota el lema “Bombers t’acompanyen a donar sang”. Arrenca aquest dissabte a Malgrat, però el mateix dia també hi haurà campanya a Figueres, Castellar del Vallès i Terrassa.

La iniciativa que arriba al seu tercer any consecutiu començarà el 25 de març i s’allargarà fins l’1 d’abril. Fins a 16 ciutats catalanes acolliran aquesta iniciativa solidària. Les diferents jornades de donació de sang es dinamitzaran amb diverses activitats. En el cas de Malgrat de Mar, els Bombers voluntaris  organitzen la jornada al parc de Francesc Macià entre les 10 i les 14h i les 17h i les 20h del dissabte. Hi haurà diverses activitats: al matí es farà una mostra d’excarceració (treure una persona d’un cotxe accidentat) i el grup caní de recerca farà exhibicions amb els gossos. A la tarda hi participaran els Castellers. Aquest any, a diferència de l’anterior, es farà també a la tarda pel que es plantegen arribar a doblar les donacions.

Ho explica en Sergi Civit, bomber voluntari de Malgrat.

Els Bombers voluntaris de Malgrat fan una crida a la participació. La campanya es fa en aquestes dates per ampliar les reserves de cara a Setmana Santa, quan solen baixar les donacions.

A Tordera aquest divendres també es torna a organitzar la Marató de Donació de Sang, en una jornada de 12 hores, de 10 del matí a 22h, es podran realitzar donacions al Poliesportiu de Tordera.

Malgrat de Mar donarà el tret de sortida a la 3a campanya de “Bombers t’acompanyen a donar sang” del proper dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics