La protectora celebra el 9è Canicros amb premi per les inscripcions anticipades

L’Associació d’Amics dels Animals de Palafolls organitza el novè Canicros d’aquí dues setmanes, el diumenge 2 d’abril, on hi participen corredors amb els seus gossos. És el primer de l’any i coincideix amb el 10è aniversari de la protectora.

Les inscripcions ja estan obertes i per celebrar els 10 anys ho fan amb una promoció: les 100 primeres persones que s’inscriguin abans del diumenge 26 rebran una samarreta i una pizza de regal. D’aquesta manera busquen incentivar la inscripció prèvia i també celebrar amb els participants el desè aniversari. Nadia Hidalga és voluntària de la protectora de Palafolls.

La cursa es farà el 2 d’abril i sortirà a les 9 del matí des del Gorg dels Cans en un recorregut majoritàriament de sorra. Cal ser-hi abans per recollir el dorsal i comprovar que l’animal dugui xip, requisit indispensable per participar-hi.

D’entre els requisits cal que l’animal tingui cartilla sanitària de vacunació, és obligatori que l’animal dugui arnés per seguretat per aquells que facin l’activitat corrent. Les que s’hi hagin apuntat per fer-la caminant se’ls permet utilitzar un collar normal. El corredor ha de ser major de 12 anys i en cas de no ser-ho l’haurà d’acompanyar un adult. La inscripció són 10 euros i es destinarà a les despeses de l’Associació Amics dels Animals de Palafolls. El límit per apuntar-s’hi anticipadament és el 30 de març. L’organització recomanen fer-ho abans per temes logístics i d’avituallament.

canicros

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics