Troben a Palafolls la dona desapareguda a Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La dona de 68 anys, que respon al nom de Justina Muñoz, ha estat localitzada aquesta tarda a Palafolls. Sis dies després des de la seva desaparició, el dissabte passat, un home ha donat avui l’avís a la Policia Local del municipi pels volts de les 5 de la tarda després de trobar-la desorientada a la zona del cementiri. Una patrulla dels agents s’hi ha desplaçat i ha identificat a la dona com la veïna de Pineda, malalta d’alzheimer, que havia desaparegut el dissabte. Ho explica el sergent de la Policia Local de Palafolls, Miquel Àngel Marín.

Li han proporcionat menjar i beure, se l’ha traslladat a la comissaria de Palafolls i des d’allà una ambulància del SEM se l’ha endut cap a l’Hospital de Calella per fer-li un reconeixement mèdic. Justament aquesta tarda, Mossos i i la Policia Local feien una batuda per la zona de Palafolls i Tordera.

Des del dissabte, la Policia Local, Bombers i Mossos d’Esquadra treballaven en la cerca de la dona de la que no se’n sabia res des del cap de setmana passat, quan per últim cop va ser vista a la zona de l’ambulatori de Pineda al carrer Tarragona. La dona pateix demència, pel que s’hauria desorientat. Des d’aleshores, diverses càmeres de vigilància, l’haurien enregistrat en diferents punts del Maresme: en una benzinera de Malgrat, a Arenys de Mar i a Pineda. La recerca s’havia ampliat cap a Hortsavinyà i Montnegre. Després de 6 dies desapareguda, la dona ha sigut finalment localitzada a Palafolls.

dona desapareguda_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics