Troben a Palafolls la dona desapareguda a Pineda

La dona de 68 anys, que respon al nom de Justina Muñoz, ha estat localitzada aquesta tarda a Palafolls. Sis dies després des de la seva desaparició, el dissabte passat, un home ha donat avui l’avís a la Policia Local del municipi pels volts de les 5 de la tarda després de trobar-la desorientada a la zona del cementiri. Una patrulla dels agents s’hi ha desplaçat i ha identificat a la dona com la veïna de Pineda, malalta d’alzheimer, que havia desaparegut el dissabte. Ho explica el sergent de la Policia Local de Palafolls, Miquel Àngel Marín.

Li han proporcionat menjar i beure, se l’ha traslladat a la comissaria de Palafolls i des d’allà una ambulància del SEM se l’ha endut cap a l’Hospital de Calella per fer-li un reconeixement mèdic. Justament aquesta tarda, Mossos i i la Policia Local feien una batuda per la zona de Palafolls i Tordera.

Des del dissabte, la Policia Local, Bombers i Mossos d’Esquadra treballaven en la cerca de la dona de la que no se’n sabia res des del cap de setmana passat, quan per últim cop va ser vista a la zona de l’ambulatori de Pineda al carrer Tarragona. La dona pateix demència, pel que s’hauria desorientat. Des d’aleshores, diverses càmeres de vigilància, l’haurien enregistrat en diferents punts del Maresme: en una benzinera de Malgrat, a Arenys de Mar i a Pineda. La recerca s’havia ampliat cap a Hortsavinyà i Montnegre. Després de 6 dies desapareguda, la dona ha sigut finalment localitzada a Palafolls.

dona desapareguda_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics