Detenen un home a Lloret per tocaments i petons a una noia a plena llum del dia  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

apartamentos-ar-blavamar-san-marcos-lloret-de-mar-028
Lloret de Mar

La Policia Local va rebre l’avís a tres quarts de quatre del dimecres i va detenir el presumpte autor per un delicte d’abús sexual.La noia passejava el gos pel passeig marítim de Lloret i l’home s’hi va acostar, la va petonejar i li va fer tocaments genitals per sobre de la roba.

Diversos ciutadans es van alertar després d’escoltar els crits de la noia, que la van intentar socórrer i que la seva presència va acabar fent fugir a l’agressor. Van ser els testimonis els que van alertar a la policia de Lloret.

En el moment en què les patrulles arribaven al lloc dels fets, la noia i l’home ja no hi eren. Després de posar en marxa un operatiu de recerca van localitzar-los a tots dos. L’home el van detenir i està sota custòdia dels Mossos d’Esquadra.

Els testimonis asseguren que van veure com un home intentava agredir sexualment una noia al passeig d’Agustí Font. La descripció que en van fer va permetre localitzar tant el sospitós com la noia la mateixa tarda. La víctima és de l’Europa de l’Esta i no parla ni català ni castellà.

La jove passava uns dies al municipi a casa d’una amiga i hauria notat com mentre treia el gos a passejar hauria notat com l’agressor la seguia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics