Sis ferits en un accident frontal a Hostalric

imatge-de-laccident-a-la-c-35-a-hostalric
Accident a la C-35 a Hostalric. SEM

El sinistre es va produir ahir al migdia després que dos cotxes xoquessin frontalment a la C-35 a l’alçada d’Hostalric. Es va tancar amb sis ferits, quatre de gravetat. L’accident va obligar a tallar la carretera durant prop més de 3 hores.

El xoc es va produir pels volts de les 12 del migdia a l’alçada del quilòmetre 69 direcció Sant Celoni. S’hi ha vist implicats dos turismes que van xocar frontalment. S’hi va traslladar tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers, sis ambulàncies, l’helicòpter dle SEM i la Policia Local d’Hostalric. Els bombers van haver-hi d’intervenir en tasques d’excarceració perquè dues persones van quedar atrapades en un dels vehicles.

Els ferits van ser traslladats a diversos hospitals. Els ferits tenen entre 19 i 51 anys. Un home de 42 anys va ser evacuat greu al Trueta, un altre de 51 anys se’l van endur amb menys gravetat a l’hospital de Granollers, igual que un altre conductor de 48 anys i un altre de 25 a Sant Celoni La resta d´afectats són un jove de 19 anys i un altre home que va resultar ferit lleu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics