Usuaris del Molí d’en Puigvert visiten les instal·lacions de Ràdio Palafolls

Alguns dels usuaris de la Fundació Molí d'en Puigver t a la visita d'avui a la ràdio. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Alguns dels usuaris de la Fundació Molí d'en Puigver t a la visita d'avui a la ràdio. RP
Alguns dels usuaris de la Fundació Molí d’en Puigvert a la visita d’avui a la ràdio. RP

Una quinzena d’usuaris de la Fundació s’ha desplaçat avui fins al primer pis de la fàbrica El Forroll per visitar l’emissora local.

L’entitat ofereix una activitat de ràdio als usuaris del servei prelaboral amb l’objectiu de treballar les seves habilitats comunicatives, i de donar també les eines necessàries als qui tinguin interès en treballar de cara al públic. Judith Pérez, monitora del servei, ho explica a Ràdio Palafolls.

El grup és oscil·lant perquè no sempre assisteixen les mateixes persones. En el prelaboral compten amb una ràtio de 25 persones, tot i que la mitjana se situaria al voltant de la quinzena d’assistents.

Només fa dos mesos que la iniciativa es va posar en marxa. Van començar amb el noticiari, en el qual havien de llegir una notícia, sintetitzar-la i després gravar-la. Però també han anat provant amb altres formats, per tal que tothom se sentís còmode.

La visita d’avui ha servit als usuaris per mostrar la part més professional de la ràdio i veure com funciona, a banda d’agafar forces i motivació de cara al taller. Si bé aquesta activitat està en procés, la Fundació aspira a consolidar el seu propi programa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics