URGENT

Joves palafollencs participen en un estudi sobre l’ús de les xarxes socials

Compartiu aquesta història
Local Jove Can Batlle
Local Jove Can Batlle

Joves del municipi participaran aquesta tarda en un taller que forma part d’una anàlisi sobre l’ús dels joves de les xarxes socials. L’estudi ha escollit tres municipis de la comarca, entre ells Palafolls. De fet, és un de cadascuna de les zones de la comarca, un del sud, un del centre i un altre de l’Alt Maresme, que en aquest cas és Palafolls.

Avui a la tarda es fa una trobada amb joves del municipi per recollir informació sobre la relació entre els joves i les xarxes socials. Entre les 18h i les 19h es fa un taller obert a tots els joves majors de 18 anys de Palafolls.

Serà una trobada dinàmica i participativa amb especialistes en xarxes socials i joves, pel que demanen que duguin el seu telèfon mòbil, ja que es tracta d’una trobada participativa.

L’estudi que elabora l’ens comarcal se centra en l’ús que fan els joves de les xarxes com a eina de comunicació i relació tant en l’àmbit personal com també amb els serveis i espais per a joves, com ara el Local Can Batlle.

Segons l’Ajuntament, l’Àrea de Joventut valora positivament que hagin escollit Palafolls i els seus joves per l’apartat de diagnosi de l’estudi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics