La Biblioteca registra de mitjana 90 visites diàries en 10 anys

La biblioteca en construcció. Diba
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equipament municipal celebra avui el seu 10è aniversari des que es va inaugurar un 24 de març del 2007. Durant una dècada la biblioteca Enric Miralles ha rebut més de 230 mil visites, repartides entre 2.500 dies. De mitjana, en aquests 10 anys, l’immoble ha rebut unes 93 visites diàries.

També és considerable els usuaris de préstecs que ascendeix fins a gairebé 10.000 i un total de 145.000 préstecs. El director de la Biblioteca, Josep Maria Simón, en fa una valoració positiva de l’evolució de l’equipament en els seus 10 anys de vida. Destaca alguns dels serveis i ratifica la voluntat d’acostar la població a la lectura.

En total hi ha 27.000 exemplar disponibles per préstec, la majoria llibres, però també CD’s i DVD’s. Són nombroses les activitats i tallers que s’han organitzat, al voltant de 1.100, el que equivaldria, de mitjana, a unes 110 per any. Al respecte, Simón manté que la biblioteca vol, en els propers anys, consolidar els serveis ja existents, però també introduir-ne de nous. Tots per promocionar la lectura i la cultura entre els palafollencs.

La biblioteca Enric Miralles agafa el nom de l’arquitecte que va dissenyar l’estructura i que va morir abans de veure finalitzada  la construcció. A finals del mes de març de  fa 10 anys s’inaugurava, després d’anys de complicada construcció la biblioteca pública de Palafolls. Per celebrar l’aniversari, demà s’organitzen diverses activitats que començaran amb una xocolatada a les 10.30 al parc de les Esplanes.  Durant tot el matí hi haurà inflables pels més petits i comptarà amb la presència dels gegants i capgrossos de Palafolls.

Al migdia a partir de les 12h hi haurà una hora del conte especial a càrrec de la Silvia Contista que explicarà la història titulada “Quina emoció”. Tot seguit es tancarà la celebració amb l’espectacle “La màgia dels llibres”, una combinació de màgia i ventrilòquia. En cas de pluja, la Biblioteca traslladarà les activitats que l’espai permeti a dins l’equipament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics