URGENT

Pep Sala, cap de cartell del Singulars

Compartiu aquesta història

17265056_1299611473460419_1737525096565849071_nTorna avui per quarta vegada el cicle de música Singulars i ho fa amb Pep Sala com a mestre de cerimònia. El cantautor inaugura aquesta nit a les 22.30h el festival al Casal d’Avis de Palafolls. Serà una edició de quatre concerts, tots en dissabte des de finals de març fins a principis de maig.

El de Sala serà un concert de comiat, ja que ha anunciat la seva retirada de manera indefinida. Actuarà per darrer cop a la sala Luz de Gas de Barcelona i acomiadarà els escenaris durant un mínim de dos anys. Són declaracions de Xavier Sitjà de Bang!Cultura, que organitza la sessió juntament amb l’Ajuntament de Palafolls.

Durant la vetllada, oferirà un concert en format de duet on repassarà la seva trajectòria musical amb els seus millors temes en solitari, i també les cançons més conegudes del grup que va fundar, Sau, un dels grups de rock en català amb més renom.

La propera en omplir de música el Casal Social serà Joana Serrat, el 8 d’abril. La cantautora vigatana de música folk presentarà les cançons dels seus darrers treballs. Quim Bigas també actuarà aquell mateix dissabte i presentarà una actuació de dansa col·laborativa.

Altres noms ocuparan el cartell del Singulars, i finalment tancaran el cicle Belda i Sansojex i Assumpta Mercader el 13 de maig. Els tiquets es podran adquirir, com sempre, en horari de tarda al MiD presencialment.

Els concerts, com sempre, seran reduïts, amb l’escenari gairebé a tocar a segona i tercera fila. La proximitat amb el cantant i la banda permeten, segons Sitjà, una trobada més íntima i en definitiva gaudir més de l’espectacle.

singulars

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics