La Mitja Marató torna a recórrer l’Alt Maresme

Fotografia de Jordi Moral
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fotografia de Jordi Moral
Fotografia de Jordi Moral

Demà diumenge se celebrarà una nova edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme. Es tracta d’un dels circuits més ràpids del territori català, totalment pla i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

La prova, amb sortida i arribada a Calella, tindrà un recorregut de 20 quilòmetres que passarà també per Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Amb una participació propera als mil atletes, enguany s’ha ofert la possibilitat de córrer una cursa paral·lela de cinc quilòmetres.

La sortida a la mitja marató serà a les 9:30h a Calella, i just cinc minuts després es donarà el tret de sortida pels atletes de la segona cursa. Els organitzadors preveuen que a mig matí, cap a les 12h, els participants ja hagin completat tot el circuit.

Pel que fa als esportistes destacats, Radouane Nouir i Dimitri Serjogins, del Club La Sansi, són els màxims favorits a la victòria absoluta. En el sector femení, les candidates a emportar-se l’edició 2017 són l’Hasna Bahom del FC Barcelona, i Janet Becerra i Raquel Parrado, ambdues del Club La Sansi.

En el cas del municipi malgratenc, el pas de la Mitja Marató obligarà a tallar el trànsit dels carrers del centre, el Passeig Marítim i també l’avinguda de la Pomareda entre les 8-12h.

Aquesta cursa té recorregut històric. Calella va ser el municipi pioner en organitzar una Mitja Marató al Maresme, l’any 1996. Tot i aturar-se el 1999, deu anys després va tornar sota el nom amb el qual la coneixem actualment, a la qual es van sumar Pineda, Santa Susanna i Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics