La Mitja Marató torna a recórrer l’Alt Maresme

Fotografia de Jordi Moral
Fotografia de Jordi Moral
Fotografia de Jordi Moral

Demà diumenge se celebrarà una nova edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme. Es tracta d’un dels circuits més ràpids del territori català, totalment pla i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

La prova, amb sortida i arribada a Calella, tindrà un recorregut de 20 quilòmetres que passarà també per Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Amb una participació propera als mil atletes, enguany s’ha ofert la possibilitat de córrer una cursa paral·lela de cinc quilòmetres.

La sortida a la mitja marató serà a les 9:30h a Calella, i just cinc minuts després es donarà el tret de sortida pels atletes de la segona cursa. Els organitzadors preveuen que a mig matí, cap a les 12h, els participants ja hagin completat tot el circuit.

Pel que fa als esportistes destacats, Radouane Nouir i Dimitri Serjogins, del Club La Sansi, són els màxims favorits a la victòria absoluta. En el sector femení, les candidates a emportar-se l’edició 2017 són l’Hasna Bahom del FC Barcelona, i Janet Becerra i Raquel Parrado, ambdues del Club La Sansi.

En el cas del municipi malgratenc, el pas de la Mitja Marató obligarà a tallar el trànsit dels carrers del centre, el Passeig Marítim i també l’avinguda de la Pomareda entre les 8-12h.

Aquesta cursa té recorregut històric. Calella va ser el municipi pioner en organitzar una Mitja Marató al Maresme, l’any 1996. Tot i aturar-se el 1999, deu anys després va tornar sota el nom amb el qual la coneixem actualment, a la qual es van sumar Pineda, Santa Susanna i Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics