URGENT

Pineda i Sorea invertiran més de 200.000 € en actuacions urgents a la xarxa

Compartiu aquesta història

El consistori de Pineda de Mar va convocar aquest dijous una reunió d’urgència amb Sorea, l’empresa adjudicatària del servei d’aigua municipal. Ho va fer després que el passat 16 de març l’avaria de Roig i Jalpí deixés 5.000 usuaris sense aigua durant 24 hores.

La trobada va servir per acordar una inversió urgent per fer quatre actuacions de millores a la xarxa. D’una banda, volen canviar els reguladors de pressió al centre i a Poblenou i instal·lar noves vàlvules per millorar el subministrament arreu del municipi.

Una de les altres mesures que es volen aplicar és la canalització de l’aigua al barri de Can Pelai, situat a la zona del Passeig. Finalment, es preveu instal·lar una nova connexió a prop de l’institut Euclides. L’objectiu és garantir un segon accés de subministrament en cas d’avaria, ja que actualment el municipi només té una única entrada d’aigua des de Santa Susanna.

Totes aquestes accions ja estaven previstes i pendents de planificar al Pla d’Inversions de l’Ajuntament de Pineda, que es fa de forma pactada amb Sorea. La previsió d’aprovació es preveu per al ple municipal d’abril o maig d’enguany.

El cost total de les actuacions assolirà els 205.000€. Una xifra que assumirà Sorea i, per tant, no afectarà el rebut dels contribuents de Pineda.

El consistori mentrestant continuarà negociant amb Sorea el contingut del Pla d’Inversions per planificar la resta d’actuacions d’inversions necessàries dels propers anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics