El 10è concurs de Treballs de Recerca tornarà a repartir 1.000 euros

Alguns dels treballs publicats: “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls" i “L’agricultura a Palafolls, abans i ara” . Aj. Palafolls
Últims treballs publicats: “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls" i “L’agricultura a Palafolls, abans i ara” . Aj. Palafolls
Últims treballs publicats: “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls” i “L’agricultura a Palafolls, abans i ara” . Aj. Palafolls

Des d’aquesta setmana fins el proper 14 d’abril s’obre la convocatòria del 10è concurs de treballs de recerca de batxillerat, que tornarà a repartir 1.000 euros en premis.

S’hi poden presentar estudiants palafollencs que estiguin cursant 2n de batxillerat, independentment del centre on es cursi. Els treballs presentats han de comptar amb la llum verda de la direcció del centre educatiu i s’han de presentar amb el document de la nota obtinguda, ja que el tindrà en consideració el jurat.

No només té pes la nota, sinó també l’originalitat del treball, el rigor i el tractament científic, la metodologia, les fonts d’informació i la presentació.  Segons l’Ajuntament, hi haurà tres premis econòmics. El primer valorat en 500 euros euros, 300 pel segon i 200 el tercer premi.

Els treballs poden ser individuals o col·lectius i s’han de presentar abans del 14 d’abril a través d’una instància a l’Ajuntament de Palafolls. S’hauran d’entregar amb un pseudònim i en un sobre tancat a l’interior on hi figuri el nom real de l’autor.

El jurat estarà format per professors, pares i mares, regidors i tècnics municipals, que valoraran els treballs. El lliurament es farà el 9 de juny a Can Batlle. L’any passat es van valorar una desena de treballs presentats i el premi se’l va endur l’estudi col·lectiu “Obre la finestra”, un recorregut naturalista per Palafolls. Aquest treball es publicarà de la mateixa manera que s’ha fet amb els anteriors exemplars, com ara “L’agricultura a Palafolls, abans i ara” o “Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls”.  Aquest any l’entrega del llibre es farà per Sant Jordi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics